Wednesday, July 6, 2011

ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΤΟΣ


Με δεκαπέντε μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε γνωστός παίκτης reality ο οποίος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με τη στάση και τη συμπεριφορά του. Ο λόγος για τον Κώστα Κούντο, τον παίκτη από το «Fame Story 3».

Ο Κώστας Κούντος, εδώ και ένα χρόνο ζει στο Λονδίνο. Πριν λίγες ημέρες, επέστρεψε στην Ελλάδα και δέχτηκε μια κλήση από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει πήγε στο τμήμα και του είπαν να φορέσει χειροπέδες γιατί εκκρεμεί μια υπόθεση στο όνομά του από το 2002. Σοκαρισμένος και χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει βρέθηκε στα Διαβατά, στις φυλακές Θεσσαλονίκης. Ο τραγουδιστής, πριν 9 χρόνια είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο το οποίο μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε. Τότε όμως ήρθε σε λεκτική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη για τα χρήματα που του ζητούσε και έφυγε χωρίς να πάρει κάποιο αποδεικτικό χαρτί για την παράδοση και χωρίς να καταβάλει το ποσό που του ζητήθηκε.
Όπως, λοιπόν, ισχυρίζεται ο Κώστας Κούντος, 2 χρόνια αργότερα ο ιδιοκτήτης του έστειλε μηνυτήριο χαρτί στη διεύθυνση που είχε. Ο τραγουδιστής, όμως, είχε μετακομίσει με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ στα χέρια του το εν λόγω χαρτί και να δικαστεί ερήμην του. Η ποινή που έπρεπε να εκτίσει, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ήταν 15 μήνες. Βέβαια, ο Κώστας Κούντος έμεινε στη φυλακή μόνο μια εβδομάδα αφού όπως φαίνεται το θέμα λύθηκε και διευκρινίστηκε. «Είμαι ευγνώμων για αυτή μου την εμπειρία. Τώρα κατάλαβα τι θα πει ελευθερία», δήλωσε ο τραγουδιστής, στην κάμερα του «Super Star». Ο Κώστας Κούντος, όμως, δεν σταμάτησε να μας εκπλήσσει αφού μετά από αυτή την αρκετά δυσάρεστη ιστορία, αποκάλυψε, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, πως τον Ιούνιο θα γίνει πατέρας. Τι κι αν κατά το παρελθόν, ο τραγουδιστής είχε προκαλέσει αντιδράσεις τόσο επειδή συμμετείχε σε gay καλλιστεία στη Μύκονο όσο και με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας; Πέρυσι το καλοκαίρι, γνώρισε μια κοπέλα στο Λονδίνο, είχαν σχέση και μετά από λίγο καιρό, η κοπέλα έμεινε έγκυος. Μαζί αποφάσισαν να κρατήσουν το αγοράκι, παρά το γεγονός ότι ούτε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ούτε θα μένουν μαζί. Όσον αφορά στο όνομα του Κούντου junior; Αυτό δεν είναι άλλο από το Σωτήριος! Δείτε το βίντεο με τον Κώστα Κούντο να… αποκαλύπτεται!gossiptv

0 comments:

Post a Comment